Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HRA

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Kuusenkerkkäsiirappi - erikoistuote Suomen luonnosta

 

Kuusenkerkät ovat vaaleita ja pehmeitä vuosikasvaimia, jotka kesän kuluessa tummenevat ja kovettuvat.

Kuusenkerkät sisältävät paljon hivenaineita, A- ja C-vitamiineja sekä antioksidantteja.

Muistathan, että kuusenkerkkien keruu

EI KUULU JOKAMIEHENOIKEUKSIIN. Maanomistajalta pitää aina kysyä lupa.

Keräämme omat kuusenkerkkämme omista kuusistamme puhtaalta alueelta.

Kuusenkerkkäsiirappi sopii hyvin liharuokien mausteeksi ja kaaliruokiin. Myös pataruoat saavat siitä aivan erityisen mukavan maun. Se sopii hyvin maun antajaksi pihvin päälle. Kokeile lettujen ja pannukakun päällä. Lasten suosikki on jäätelö maustettuna kuusenkerkkäsiirapilla.

Yllätä vieraasi uudella tervetuliasimaljalla  - kuusenkerkkäsiirappia lasin pohjalle ja päälle kuohuviiniä.

Kuusenkerkkäsiirappia on perinteisesti käytetty yskänlääkkeenä ja keuhkoputkentulehdukseen.

Katso ruokavinkkejä tästä.